Onze klanten over BFeminine

“Op een zaterdagmiddag kom ik aan bij het atelier van BFeminine, waar ik warm word onthaald door Yvonne en haar coupeuse. Rijen jurken in alle kleuren en lengtes hangen klaar om met me doorgepast te worden. Op tafel liggen de kleurstalen klaar en een donkerblauwe kleur trekt meteen mijn aandacht. Die kleur wil ik! Ik heb best wat wensen: geen kort mouwtje, want ik vind mijn armen niet zo mooi. Ik wil normaal kunnen bewegen in de jurk, voor als ik op het podium sta met bijvoorbeeld een sprekersklus. Meteen doen Yvonne en haar team allerlei voorstellen van wat er mogelijk is. Ik kies al vrij snel voor de elegante jurk B-Courageous. Leuke naam ook 😊

Speciaal voor mij wordt het mouwtje iets langer gemaakt met een manchet-split aan de achterkant. De lengte kies ik tot net boven de knie. Ik ben helemaal happy.

Drie weken later arriveert de jurk, perfect op maat gemaakt en het mouwtje is nog leuker dan gedacht. 

Als mannen een maatpak aangemeten krijgen, waarom zouden vrouwen dat niet ook een jurk op maat mogen? Geen confectiejurken meer voor mij. This is it.

Lieve Yvonne, je bent een fantastisch mens en ik wens je veel succes met je missie om een mooie jurk op maat te maken voor elke vrouw. Ik ben fan!”

C.Verbiesen

Christel Verbiesen review jurk B-Courageous BFeminine
Review-Marlies Mulders B-Creative

Marlies Mulders over haar BFeminine jurken:

“Wat een bron van inspiratie en energie heb ik in Yvonne mogen ervaren. Als vakvrouwen in het bedrijfsleven was de klik meteen daar en staat het contact, ook buiten de middag dat ik bij haar was, bol van erkenning en herkenning omtrent zaken waar je tegenaan loopt in de zoektocht naar gepaste en comfortabele zakelijke kleding. BFeminine heeft voor mij een dagelijks terugkerende bezigheid, die van het representatief en toch comfortabel kleden, met twee jurken vereenvoudigd en leuker gemaakt. Niet alleen ben ik met 1 greep in de kast al bijna klaar, ik kijk ernaar uit deze jurken te dragen.”

Review-Marlies-Mulders-jurk-BFeminine-B-Courageous

Wil jij net als Christel en Marlies een jurk op maat?

Sandra-de-Greeff-jurk-BFeminine-review-B-Courageous

 

Sandra de Greeff

De perfect little black dress: zo één die je ’s avonds in een hoek gooit en de volgende dag gewoon weer perfect zit.

Je voelt pas hoe briljant de jurk is als je hem aantrekt.

Je trekt niet alleen een jurk aan, maar ook zelfvertrouwen!”

jurk B-Courageous

 

 

Alice Muurlink

Met deze jurk kan ik elke klus klaren. Speciaal op maat gemaakt, elegant en comfortabel: een super fit! Het regent dan ook complimenten als ik deze jurk draag”

 

jurk B-Courageous

 

Alice-Muurlink-jurk-BFeminine-review-B-Courageous
review BFeminine Shyrin Karamat-Ali
Shyrin Karamat-Ali
Zo’n probleem dat vooral voor vrouwen herkenbaar is! Een belangrijke gelegenheid dient zich aan. Je opent je adequaat gevulde kledingkast, inspecteert de inhoud kritisch en denkt vervolgens met een diepe zucht: “Ik heb níéts om aan te trekken”. Ja, die! Die wanhoop, die de meeste mannen nooit zullen begrijpen.
Het fenomeen overkwam mij weer eens recentelijk. Een geliefd persoon in mijn leven gaf een feest en ik wilde er die avond goed uit zien. Wat heet, ik wilde schitteren! In mijn tienerjaren, wonend in de tropen, ging ik in zo’n situatie naar de plaatselijke modiste om stof en een model uit te zoeken, waarna een blitse outfit op maat voor mij werd gemaakt. Precies dat wat adellijke dames, zoals onze koningin, zich bij elk evenement kunnen permitteren.
In Nederland zijn wij, vrouwen, echter voornamelijk aangewezen op confectiekleding. En behalve het gedoe van de zoektocht komt dan ook het euvel om de hoek kijken, dat er altijd wel iets mis is in de verhouding van je lijf tot de standaard modellen: net te lang, net te hoog in de taille, net te smal voor je brede heupen, net niet passend bij je kleur ogen. Etc! Ik zag daarom dagenlang behoorlijk op tegen de in te zetten jacht in de geijkte winkels.
Maar toen bracht het universum BFeminine op mijn pad, een bedrijf dat jurken op maat maakt. Gelijk al na mijn 1e gesprek met bevlogen eigenaresse Yvonne Hubregtse was ik wildenthousiast.
BFeminine werkt met een lokaal team van vakkundige modevrouwen en met duurzame materialen. Het hele creatieproces vindt van A tot Z in Nederland plaats tegen een daarbij horende reële prijs.
Ook van dit laatste aspect werd ik erg blij. Het betekent immers dat niet ergens in een uithoekige Bangladesh plek een stel vrouwen, of, God betere het, zelfs kinderen, op schandalige wijze uitgebuit worden, opdat wij voor Westers dubbeltje op de eerste kledingrang kunnen zitten. Ik ging dus blij met BFeminine in zee en kon al snel mijn favoriete jurkmodel en een dessin uit hun collectie kiezen.
Vol trots mag ik voor dit hoogwaardig Nederlands merk poseren in mijn prachtige, personalized, tailor made jurk.
BFeminine is een absolute aanrader! Want echt hoor, in elke vrouw schuilt een prinses!
Jolanda Schilt review jurk B-Passionate BFeminine
Jolanda Schilt over haar BFeminine jurken:
Waarom ben je zo blij met jouw jurk van BFeminine?
Omdat ik de jurk helemaal zelf uit heb kunnen zoeken qua kleur en ook qua model. En de 2 jurken die ik heb laten maken, zorgen beiden dat ik een WOW gevoel heb als ik ze draag!
Zou je BFeminine aan andere vrouwen aanraden en waarom?
Jazeker! Yvonne vertelt over haar missie en visie en waarom ze met BFeminine gestart is. Dit spreekt mij aan. En met die missie gaat ze ook aan de slag als je bij haar komt om je jurk uit te zoeken. Ze speelt goed in op de verwachtingen die je hebt en stelt ze zo nodig bij. En als dan toch onverhoopt blijkt dat iets nog niet naar je zin is, zorgt ze er voor dat dit aangepast wordt. De coupeuses waarmee ze werkt zijn jonge dames, maar deze zijn zeer vakkundig.
Bij BFeminine ben je aan het juiste adres als je een op maat gemaakte jurk wilt hebben!
 Wat vond je van het proces van aanmeten van de jurk?
 Heel fijn. Yvonne neemt je stap voor stap mee in het proces van het vinden van het juiste model. Ze neemt de tijd hiervoor, geeft eerlijke feedback en denkt met je mee.
Jolanda Schilt review jurk B-Courageous BFeminine

Irene (op eigen verzoek zonder foto):

“BFeminine is van je eerste kennismaking tot het eindproduct één en al positiviteit! Het initiatief is lovenswaardig én broodnodig, nu duurzaamheid niet alleen meer een modewoord is maar een harde realiteit. En duurzaam is de jurk die je bij Yvonne laat maken, want die draag je niet één keer maar steeds opnieuw en elke keer met evenveel plezier! Daarnaast is het ronduit geweldig dat je jurk in Nederland wordt gemaakt, door een professionele coupeuse. Ik had het absolute voorrecht de hele middag te mogen toekijken hoe Esther stap voor stap, met engelengeduld en onvoorstelbare kennis van zaken, mijn jurk maakte. Daar ging een hele gezellige en persoonlijke sessie aan vooraf, waarbij we met zijn drieën keken welk model het beste paste en welke kleuren en welke stof het beste bij mijn wensen aansloot. Daar denk ik met plezier aan terug, elke keer als ik de jurk uit de kast haal voor een feest of zakelijke presentatie. Ik kan niet anders dan dit bijzondere en bijzonder positieve initiatief van Yvonne bij iedereen aan te bevelen! Irene”

Janneke-van-Maanen-jurk-BFeminine-review-B-Courageous-jasje-B-Charming

Janneke van Manen

“Een prachtige én draagbare jurk die de hele dag lekker
zit, ook s’avonds op de bank. 

De persoonlijke service en aandacht waarmee je
persoonlijke pasvorm wordt bepaald, spreekt mij zo aan.”

jurk B-Courageous en jasje B-Charming


Bernadette Blom

“Business dress die lekker zit en voor elke gelegenheid
goed staat. Als CEO van een milieubewust bedrijf maak je met een BFeminine jurk
een duurzaam statement”

jurk B-Creative

Bernadette-Blom-jurk-BFeminine-review-B-Creative

Via Linkedin:

Carolien-de-Graaf-Linkedin-review-BFeminine
Mirjam-Visser-Linkedin-review-BFeminine

Maak nu jouw afspraak voor een jurk op maat