ONZE FILOSOFIE

Altijd de beste versie van jezelf

Yvonne-Hubregtse-eigenaar-BFeminine-jurk-op-maat

In mijn laatste baan bij de ‘grote Corporate’ moest ik elke dag werkschoenen aan en een jurk dragen was daarbij niet praktisch. En toen ontdekte ik pas hoe belangrijk het voor me was dat ik na het werk me in 5 minuten weer op en top vrouw kon voelen door een jurk aan te trekken. Dan voelde ik me ook meteen veel zelfverzekerder.

En dus kwam ik op het idee om een jurkenlabel op te richten. En wel omdat mij het perfecte jurkje door een kledinglabel werd beloofd maar ik blijkbaar niet meer het perfecte lichaam had, waardoor ik teleurgesteld voor de spiegel stond. Ik voelde me allerminst mooi in deze jurken waarbij mijn zwangerschapsbuikje zichtbaar bleef en mijn zelfvertrouwen richting nul ging.

Dat moet anders en dat kan anders dacht ik. Want van vrouwen die kinderen hebben gekregen of ouder worden, verandert het lichaam. En zo is BFeminine ontstaan. Als je ervoor zorgt dat een jurk flatteert en zo ontworpen is dat alle positieve punten benadrukt worden dan heb je in ieder geval al zelfvertrouwen over hoe je eruit ziet. Vandaar de naam BFeminine, dat ‘Wees Vrouwelijk’ betekent. Je bent vrouw en wees er trots op.

Zo kon ik twee dingen combineren: bijdragen aan een duurzamere wereld voor mijn kinderen. En bijdragen aan het zelfvertrouwen van vrouwen. Gedurende mijn managersbaan waarin ik veel vrouwen gecoached heb, bleef het mij altijd fascineren. Het feit dat vrouwen soms een gebrek aan zelfvertrouwen hebben en dat hun dat in de weg staat om de beste versie van zichzelf te laten zijn en zien.

En zo begon een lange reis. Want ik had geen ervaring in de mode, laat staan een netwerk. Dus via een zoektocht heb ik uiteindelijk de beste patroonmaker en couture coupeuses gevonden. Tel daarbij op prachtige stoffen die in de wasmachine kunnen.

Inmiddels heeft BFeminine een collectie van 7 jurken en een jasje. Bekijk ze hier.

Lieve groet Yvonne

Wil jij ook een unieke jurk op maat?

maatwerk met dè perfecte fit