Hoe werkt het concept van BFeminine?

Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit zijn kernwaarden van BFeminine. Als je een nieuw klant bent dan willen wij graag dat je langs komt op een BFeminine event of dat je een persoonlijke afspraak maakt. Wij kunnen ook naar jou komen.

We hebben 3 maten van jou nodig: de bustewijdte, taillewijdte en heupwijdte. Deze meten wij over jouw kleding heen. Vervolgens kunnen wij jou een jurk adviseren en kun jij deze passen in een pasmodel.  

Door verschillende jurken aan te doen, kan je zien welke jurk en stijl bij je past. Wij spelden meteen af om je een idee te geven hoe het model zou staan als deze voor jou op maat is gemaakt.

27 maten voor alle vrouwenlichamen
Er hangen 27 maten klaar. En waarom 27? Dat leg ik graag uit!
Geen enkele vrouw past precies in een confectiejurk. Om jou op een zorgvuldige manier een jurk op maat te kunnen aanmeten, maken we gebruik van 27 doorpasjurken. Tijdens het doorpassen kunnen we zo goed samen met jou kijken wat jou het meest flatteert. Heel vaak hebben vrouwen een andere bovenmaat dan ondermaat. Door jou meerdere jurken te laten passen komen we zo tot een optimale pasvorm voor jou.

Als we eenmaal weten welke soort jurk bij je past qua lengte en vorm, is het tijd om te gaan combineren. Je kunt de mouwlengte aanpassen, de lengte van de jurk en de halslijn kiezen. Naast de effen kleuren hebben we ook stoffen met mooie dessins.

Vervolgens bepalen we samen welke persoonlijke aanpassingen op de jurk nodig zijn. Tot slot bepaal jij in welke kleuren jij de jurk wil. 

Het concept

Iedere vrouw is uniek, vandaar dat BFeminine unieke jurken op maat verkoopt.
Wij geloven in persoonlijke aandacht en service waarbij we samen kijken naar welke jurk en kleur jou het mooiste staan.

Daarna is het natuurlijk mogelijk om dezelfde jurk in een andere kleur of een andere jurk online na te bestellen.

De afspraak

Door de huidige maatregelen, zijn er geen events en kun je alleen een persoonlijke afspraak maken.

Het opmeten

We hebben 4 maten van jou nodig: je lengtemaat, de bustewijdte, taillewijdte en heupwijdte.

Op basis hiervan pas je een aantal jurken. Onze ervaring is dat met het doorpassen van de verschillende modellen je pas ervaart welke jurk jou het meest flatteert.

Personaliseren

Vervolgens kun je nog wijzigingen aanbrengen aan jouw jurk. Dus je kan zelf de mouw, lengte van de jurk, halslijn en kleur(en) van de jurk kiezen.

Duurzaam

Jouw jurk wordt in Nederland gemaakt door coupeuses met een couture achtergrond.

Levertijd

Binnen 3 weken ontvang je jouw jurk thuis.

maatwerk met dé perfecte fit

BFeminine

BFeminine BYou

De jurk die zelfvertrouwen geeft