ONZE FILOSOFIE

Altijd de beste versie van jezelf

Yvonne-Hubregtse-eigenaar-BFeminine-jurk-op-maat

Wij vrouwen hebben veelal naast een veeleisende baan ook nog een druk gezin en sociaal leven. Dan wil je je geen zorgen hoeven maken over hoe je eruit ziet. Dan wil je een jurk uit de kast kunnen trekken waarvan je zeker weet dat je er goed uitziet zonder dat je corrigerend ondergoed aan hoeft.

Toen ik een jaar na de geboorte van mijn laatste kind alleen maar jurken kon vinden die de restanten van vier zwangerschappen benadrukten in plaats van verbloemden kwam ik op het idee van BFeminine: het ontwerpen van jurken die altijd flatteren. En dan geen simpele jurken waar geen vorm in zit, maar juist jurken die je mooie punten accentueren. Jurken met couture-trucjes waardoor je een prachtig vrouwelijk silhouet krijgt.

Ik heb veel oog voor kwaliteit. Van alle mensen waar ik mee samenwerk, werk ik met de crème de la crème, zodat ik het beste kan bieden aan mijn klanten.

En met BFeminine sla ik twee vliegen in een klap: omdat we jou de gelegenheid geven jouw jurk te personaliseren, wordt iedere jurk op bestelling gemaakt in Nederland en hebben we dus geen voorraden. En daarmee dragen we bij aan het verduurzamen van de kledingindustrie. Bovendien dragen we bij aan ethische Fashion door een eerlijk salaris te betalen aan de couture coupeuses die jouw jurk maken.

Bij ons kun je zelf je kleuren kiezen. Dat is fijn, want als je een kleur aan hebt, die jou het mooiste staat, ben je altijd in de mode. Bovendien ben je met een jurk op maat stijlvol en tijdloos. 

Betaalbare couture voor elke vrouw. Betaalbaar, omdat we geen tussenhandel hebben. 

Wees vol zelfvertrouwen de beste versie van jezelf in een BFeminine jurk. Een unieke jurk die je vrouwelijkheid benadrukt en jouw ambitie onderstreept.

 Lieve groet Yvonne

Benieuwd naar het hele verhaal?

maatwerk met dè perfecte fit