Kerstjurk-met-pailletten-en-jasje

Kerstjurk in zwart, rood of met pailletten?

Hoe ziet jouw favoriete kerstjurk eruit? Een kerstjurk helemaal in zwart of rood? Of een kerstjurk met pailletten? Bij BFeminine kan het allemaal, dus jij mag het zeggen. En zeg nou zelf, dat heb jij toch wel verdiend na een bizar jaar als 2020? Voor niemand is dit een gemakkelijk jaar geweest. Corona heeft de wereld voorgoed veranderd. Maar dat betekent nog niet dat je in je huispak met Kerst aan tafel kan gaan.

In deze blog wil ik jou inspireren om er iets speciaals van te maken. Op het moment dat ik dit blog schrijf, weten we nog niet wat de Corona-maatregelen met Kerst 2020 zijn. Mogen we het wel/niet met familie vieren? Of gaan we eerst 2 weken in quarantaine voordat we het met elkaar kunnen vieren?

 

Kerst en tradities loslaten in Corona-tijd

Ik woon met mijn gezin op gemiddeld twee uur rijden bij onze familie vandaan. Hierdoor zie je elkaar minder. Waar voor sommigen het jaarlijkse kerstdiner met familie als een verplicht nummer wordt gezien, kijk ik er altijd naar uit, omdat dan ook altijd iedereen bij elkaar is. We kletsen bij en ondertussen smullen we van de lekkerste gerechten.

Zolang ik mijn man al ken, vieren we Eerste Kerstdag met mijn familie en Tweede Kerstdag met zijn familie. Waar ik normaliter niet zo traditioneel ben, vind ik dit altijd een heerlijk ritueel. Het kerstgevoel begint bij mij al als we op Eerste Kerstdag met de top2000 op de radio naar het Hoge Noorden van Nederland rijden, zo’n 2 uur in de auto. Heerlijk met alle liedjes op de achtergrond. Mijmerend over alle mooie herinneringen.

Sinds de dood van mijn tweede vader, vieren we het kerstdiner niet meer thuis, maar in een restaurant. Vorig jaar maakte mijn man daar deze foto.

Kerstjurk-met-pailletten-en-jasje

Iets met feest en zelf de slingers ophangen

Veel vrouwen kopen in deze Corona-tijd niets nieuws en vinden het prima om in hun comfortabele joggingbroek en net bloesje voor het beeldscherm te verschijnen. Maar na maanden gaat dat toch voelen als het verwaarlozen van jezelf, alsof je het niet waard bent om er goed uit te zien. Dat ben je wel!

Bovenstaande foto laat zien dat comfortabele kleding prima samengaat met er prachtig uit zien. Omdat de jurk helemaal op mijn maat is gemaakt, voel ik me zelfverzekerd. De pailletten die in mooie plooien vallen, verhullen mijn buikje en de schuine lijnen in de jurk zorgen ervoor dat ik langer en slanker lijk. De heerlijk zittende stof die in de wasmachine kan, maakt de jurk heel comfortabel. 

Een mooie kerstjurk: aan welke eigenschappen moet die voldoen?

Allereerst moet een kerstjurk feestelijk zijn: een echte feestjurk! Maar een kerstjurk moet ook lekker zitten, immers je zit meestal lang aan tafel en je eet vaak wat meer en dan wil je geen knellend gevoel om je buik. Zorg er daarom voor dat je een lekker zittende panty draagt. Hoge hakken geen probleem want je zit toch aan tafel.

In de jurken van BFeminine heb je geen corrigerend ondergoed nodig, want de jurken kleden al van zichzelf mooi af. Juist hier kan BFeminine uitkomst bieden, want BFeminine combineert comfortabele kleding met er prachtig uit zien.

Onderstaand filmpje is opgenomen tijdens de fotoshoot voor mijn website. ‘s Ochtends had ik de kinderen naar school gebracht en door mijn jurk en mijn haar en make-up transformeerde ik en voelde ik me zo feestelijk. Dus ook al gaat onze kerst er dit jaar anders uit zien, ik trek mijn kerstjurk met pailletten aan.

Inspiratie voor een andere Kerst in Corona

Zoals gezegd weten we nog niet hoe we Kerst dit jaar vieren. Mocht het toch niet met familie kunnen, dan moeten we misschien toch gaan beeldbellen met elkaar. Met een online pubquiz kan je er dan alsnog een leuke avond van maken.

En misschien ga jij het helemaal anders doen: laat je eten van je favoriete restaurant bezorgen? Ik weet in ieder geval dat ik de Top2000 weer opzet en dat we weer mooie herinneringen met elkaar gaan maken!

Interesse?

Heb je interesse in een jurk van BFeminine of wil je meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.