Hoe ontwerp jij jouw unieke jurk?

 Jouw unieke op maat gemaakte jurk door jou zelf ontworpen

Bij BFeminine kun jij jouw eigen jurk ontwerpen. De basis is één van de bestaande jurken en die kun jij aanpassen naar jouw persoonlijke wensen.

We nemen je maten op in het atelier en adviseren jou vervolgens over welk model jurk jou mooi staat. Soms weten vrouwen al heel goed wat ze willen en ook dan adviseren wij verschillende modellen te proberen, zodat je ook ziet wat een andere mouwlengte voor je kan doen. 

27 maten voor alle vrouwenlichamen

Er hangen 27 maten klaar. En waarom 27? Dat leg ik graag uit!
Geen enkele vrouw past precies in een confectiejurk. Om jou op een zorgvuldige manier een jurk op maat te kunnen aanmeten, maken we gebruik van 27 doorpasjurken. Tijdens het doorpassen kunnen we zo goed samen met jou kijken wat jou het meest flatteert. Heel vaak hebben vrouwen een andere bovenmaat dan ondermaat. Door jou meerdere jurken te laten passen komen we zo tot een optimale pasvorm voor jou.

Lange mouw? of korte mouw? een V-hals of toch liever een ronde hals?

Als we eenmaal weten welke soort jurk bij je past qua lengte en vorm, is het tijd om te gaan combineren. Je kunt de mouwlengte aanpassen, de lengte van de jurk en de halslijn kiezen. Naast de effen kleuren hebben we ook stoffen met mooie dessins.

Vervolgens bepalen we samen welke persoonlijke aanpassingen op de jurk nodig zijn. Tot slot bepaal jij in welke kleuren jij de jurk wil. 

Wat we veel terug horen van klanten is dat ze een jurk uit kiezen bij BFeminine bijzonderder vinden dan het kiezen van hun trouwjurk, omdat ze meer persoonlijke aandacht krijgen. Dat is mijn eigen ervaring ook.

 

BFeminine-event- jurken-op-maat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.