BFeminine Event

er is ivm de huidige Corona-maatregelen geen event gepland

BFeminine-event- jurken-op-maat

BFeminine Event

Zondag 4 oktober Heemstede

Van 11.00 tot 17.00 uur is het mogelijk om exclusief met een vriendin een uur lang te komen rondkijken en uitproberen. Als je lekker alleen wilt komen, is dat ook helemaal goed!

BFeminine-event- jurken-op-maat

 

Door verschillende jurken aan te doen, kan je zien welke jurk en stijl bij je past. Wij spelden meteen af om je een idee te geven hoe het model zou staan als deze voor jou op maat is gemaakt.

27 jurken voor alle vrouwenlichamen
Er hangen 27 jurken klaar. En waarom 27? Dat leg ik graag uit!
Geen enkele vrouw past precies in een confectiejurk. Om jou op een zorgvuldige manier een jurk op maat te kunnen aanmeten, maken we gebruik van 27 doorpasjurken. Tijdens het doorpassen kunnen we zo goed samen met jou kijken wat jou het meest flatteert. Heel vaak hebben vrouwen een andere bovenmaat dan ondermaat. Door jou meerdere jurken te laten passen komen we zo tot een optimale pasvorm voor jou.

Als we eenmaal weten welke soort jurk bij je past qua lengte en vorm, is het tijd om te gaan combineren. Je kunt de mouwlengte aanpassen, de lengte van de jurk en de halslijn kiezen. Naast de effen kleuren hebben we ook stoffen met mooie dessins.

Reserveer mijn plek

ik schrijf me graag in

altijd de beste versie van jezelf

Wil je op de hoogte blijven van het volgende BFeminine event?

Schrijf je hieronder in voor de inspiratie mails

 

 

maatwerk met dé perfecte fit