Een jurk op maat geeft zelfvertrouwen!

Altijd de beste versie van jezelf! Dat is waar wij voor staan. Op maat betekent zoveel meer dan een jurk op jouw maten gemaakt.

Bij BFeminine kun jij je jurk personaliseren. Het is bijna Haute Couture. Jij bepaalt de kleur(en) van je jurk. Jij bepaalt hoe lang je de jurk wilt. Of als je een andere mouw in de jurk wilt. Dat betekent ook op maat.

Wil je stralen in een jurk, dan moet deze in de eerste plaats het allermooiste in jou benadrukken maar ook lekker zitten. Niets zo vervelend als een knellende of juiste een slobberende jurk die niet flatteert.

Jurken in grote maten of kleine maten

Op maat betekent onder andere dat we jouw persoonlijke maten in de jurk zetten. En laat ik dan meteen een misverstand uit de wereld helpen. Ook al pas je confectiekleding, het benadrukt nooit jouw eigen figuur op de perfecte manier.

Alleen al omdat je “100 maten 42” hebt en daar een gemiddelde maat 42 van is gemaakt. De kans dat dat jouw exacte maat 42 is, is heel klein. Dan pas je er wel in, maar dan benadrukt het niet jouw slanke taille of iets anders waar jij heel trots op bent.

Veel vrouwen die confectiekleding niet passen, laten hun kleding vermaken. Tuurlijk kun je een jurk langer of korter laten maken. Echter de taille verplaats je daar niet mee. Of de buste. Met als gevolg dus dat een coupenaad op de borst veel te hoog of veel te laag zit.

Waarom is een goede pasvorm in kleding zo belangrijk?

“op een gegeven moment leg je je erbij neer”, dat jurken nooit passen. Dat de taille niet helemaal op de plek van jouw taille zit… Dit is wat ik vaak terug hoor van klanten. Of vrouwen die zich niet realiseren dat ze een keuze hebben.

Vrouwen hebben nou eenmaal niet een standaard figuur! Geen lichaam is hetzelfde. Wij vrouwen zijn er in heel veel verschillende figuren! Dat maakt ons ook zo bijzonder. Al is het af en toe wel onhandig met het kopen van een jurk.

Bij BFeminine kun je eindelijk een jurk kopen als je een andere maat van boven hebt dan van het rokgedeelte. Sterker nog er zijn veel klanten die nu eindelijk een nauwsluitende jurk kunnen dragen. Simpelweg omdat dat bij BFeminine mogelijk wordt gemaakt door een persoonlijk patroon, zonder extra kosten.

In een jurk op maat komt jouw pasvorm heel mooi naar voren. En ben je altijd op jouw mooist. En dus altijd de beste versie van jezelf! En dat geeft zelfvertrouwen!

zakenvrouw-jurk-op-maat-met-jasje-geeft-zelfvertrouwen

Mouwlengte en knielengte jurk zelf bepalen

Veel vrouwen zijn ontevreden over hun armen. Met name de bovenarmen vinden ze al snel te dik en slap. In de loop der jaren worden de armen namelijk slapper wanneer de spieren niet getraind worden en dat zorgt vaak voor ergernissen bij het dragen van korte mouwen.

Wanneer je ontevreden bent over je armen zul je ze minder snel willen tonen. Toch hoef je je armen in de zomer niet te verbergen. Een korte mouw die ruim en los valt over je bovenarm laat je arm slanker lijken. Het is wel belangrijk dat de mouw niet op het dikste gedeelte van je bovenarm stopt. Vaak is net boven de elleboog het mooist. Bij BFeminine kun je dit allemaal zelf bepalen.

Maar ook driekwart mouwen kunnen erg mooi staan. Een losvallende driekwart mouw valt ongeveer tot halverwege je onderarm, en daarmee is gelijk een groot gedeelte van je arm bedekt. Het voordeel van een 3/4 mouw is dat deze jou in z’n geheel langer en slanker laat lijken.

Bij BFeminine kun je ook de knielengte zelf bepalen. Erg fijn voor vrouwen die langer zijn dan gemiddeld en er daardoor niet in slagen een jurk onder de knie te vinden. Het omgekeerde is het geval voor kleine vrouwen die graag een jurk boven de knie willen. Een confectiejurk korter maken, is niet altijd de oplossing, omdat de pasvorm dan ook verdwijnt uit de jurk.

Persoonlijk uniek patroon voor de beste fit

BFeminine maakt elk patroon opnieuw. Wij gaan dus niet uit van confectie om dat vervolgens te vermaken, maar het uitgangspunt is een basispatroon en daar gaan de maten van de vrouwen in.

Wil jij ook een jurk op maat? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

zakenvrouw-jurk-op-maat-met-split-geeft-zelfvertrouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.